Отворен нови хотел у Руми

величина слова

7. март 2019.

Garnet hotel and event centеrкатегорисан са 4 звездице свечано је отворен вечерас у Руми. Нови хотел, на углу улица Владимира Назора и ЈНА, у понуди има 18 смештајних јединица, фитнес центар који нуди врхунске услове не само рекреативцима, већ и професионалним спортистима и још много занимљивих садржаја који пружити јединствену услугу свим гостима, тврди менаџер Гарнет хотела Томас Павловић.

„Поред самих смештајних капацитета, односно смештајних јединица које почињу од стандардних соба, преко породичних до луксузних апартмана и спа апартмана, објекат располаже са атрактивном банкет салом капацитета до 280 места, дечијом играоницом и фитнес салом која своју конкуренцију тражи у широј околини Срема, дакле у Београду и Новом Саду. Она је погодна не само за рекреативце, него и за професионалне  спортисте“, каже Павловић и напомиње да је Рума град у експанзији у коме расту са смештајни капацитети, али и да специфичности новоотвореног објекта дају Гарнет хотелу добру полазну основу за позиционирање на тржишту.

Хотел је вечерас отворен уз ватромет, а свечаности је присуствовао и председник Општине Рума Слађан Манчић у друштву најближих сарадника.

„Нови хотел ће употпунити туристичку понуду, а ја морам истаћи да је наш град постао атрактивна дестинација и да је само у претходној години, до септембра месеца, у Руми забележено 25.000 ноћења. Мислим да ће овај објекат допринети и развоју спорта, јер има прелеп фитнес центар са најмодернијим справама за вежбање намењеним професионалним спортистима и то је нешто што је фалило нашем граду. Објекат је улепшао овај део града, прати развој нашег града и оно што је такође веома важно у њему ће наћи запослење неколико десетина наших суграђана“, рекао је председник Манчић и оценио да Општина није погрешила када је пре три године продала парцелу на којој је изграђен хотел, јер се ту раније налазио руиниран објекат старог биоскопа који није радио уназад три деценије.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001