Новогодишњи коктел

величина слова

28. децембар 2018.

Novogodisnji koktelПредседник Општине Рума Слађан Манчић организовао је данас у Градској кући традиционални новогодишњи коктел којем су присуствовали сарадници из Општинске управе, јавних предузећа и установа, привредници који послују у Општини Рума, представници културе, образовања, здравства, медијских кућа, те чланова Већа и одборници локалног парламента.

Као и сваке године председник Манчић је у свом поздравном обраћању сумирао годину на измаку и том приликом оценио да Општина Рума, као локална самоуправа, расте из годину у годину и да је важно задржати континуитет развоја и у 2019. години.

"Иза нас је једна доста добра година у сваком погледу. Година коју ћемо узимати за пример у наредном периоду. Свако од вас је дао неки свој допринос да 2018. година буде успешна, од нас у локалној власти, до привредника, представника јавних предузећа, установа, културе, па до грађана који су нам давали сугестије, критике и указивали шта то све треба да поправимо. Хвала свима што су нам помогли да велике ствари урадимо у 2018. години", рекао је председник Манчић и искористио прилику да пожели свима срећне предстојеће празнике.

"Желим да вам честитам предстојеће новогодишње и божићне празнике, да пожелим и вама и вашим породицама пуно здравља. Да 2019. година буде година среће, успеха и радости свим грађанима", поручио је Манчић.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001