Обавештење - артиљеријско гађање на полигону у Никинцима

величина слова

13. јул 2018.

PoligonЈединица Војне поште 2342-8 Никинци обавештава грађане да ће вршити артиљеријска опитна гађања у понедељак 16. јула и уторак 17. јула 2018. године, у времену од 9 до 18 часова.

Границе опасног подручја биће обележене таблама упозорења. У реонима Буђановаца, Брестача, Доњег Товарника, Огара, Обрежа, Грабоваца, Витојеваца, Платичева, Јарка, Хртковаца и Никинаца забрањено је кретање, задржавање и боравак људи, стоке, моторних возила и сточне запреге ради њихове личне безбедности.

У току извођења гађања на територији војног полигона Никинци постоји могућност да ће остати неексплодираних пројектила који представљају опасност за лица која им се приближе или их дирају. Војска упозорава становништво да је најстроже забрањено свако прикупљање или дирање нераспрснутих зрна и да су при наиласку на таква зрна, дужни да о томе обавесте органе полиције или најближу команду Војске Србије.

Свако лице које претрпи материјалну штету потребно је да достави пријаву Војној пошти 2342-8 Никинци, најкасније до 30. јула 2018. године. Пријаве поднете после тог рока неће се узимати у обзир.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001